magyar angol nemet

Steril csőrendszerek

A kutatás-fejlesztés, valamint az orvostudomány területén az egyik legfontosabb alapkövetelmény a sterilitás. Azonban ezt nem csak a személyes higiénián belül kell szem előtt tartani, hanem minden közvetlenül és közvetetten kapcsolódó területen is szigorúan be kell tartani. És ez még a szem számára elrejtett kiszolgáló rendszerekre is vonatozik.

Vállalkozásunk a steril csőrendszerek tervezésében és kivitelezésében piacvezető szerepet tölt be a hazai viszonylatokban. Sikerünk azonban nem csak a sok éves szakmai tapasztalaton, hanem a minőségi politikánkon, a magas képzett munkatársainkon és a modern technológiai hátterünkön is múlik. Célunk, hogy a gyógyszer-, élelmiszer-, vegyipar számára olyan steril csőrendszereket tervezzünk, melyek a nemzetközi elvárásoknak is maradéktalanul megfelelnek.  A magas minőség biztosítása érdekében cégünk vállalja dolgozói számára a szükséges tovább képzéseket, valamint a speciális eszköz beszerzéseket is.

Miért minket válasszon a steril csőrendszerek kiépítéséhez?

  • Mert elsőként vezettük be a zártpofás orbitális csőhegesztő automatát, mely egyedülálló módon a 100%-os sterilitás érdekében a legtisztább Argonnal dolgozik.
  • Mert az alkalmazott technológiáink még a legszigorúbb hegesztési eljárásokat is könnyedén betarthatóvá teszik.
  • Mert kollégáink folyamatos az új technológiák alkalmazásáról folyamatos képzésekben részesülnek.
  • Mert beszállítóinktól és partnereinktől is egyaránt a legjobb minőséget követeljük meg.
  • Mert a steril csőrendszerek kivitelezését megelőzően mérnökeink részletes tervdokumentációt készítenek.