magyar angol nemet

Titán csőrendszerek

Bár gyakori elemünk, és nagyobb mennyiségben található meg a Föld kérgen, hasznosítása koránt sem tükrözi ezt. Hiszen teljes tiszta formájában nem található meg, előállítása pedig a mai napig költséges. Azonban a rendkívül előnyös tulajdonságai az egyes iparok számára még is nélkülözhetetlenné tették. A titánt hatalmas mechanikai szilárdsága, előnyös ötvöző tulajdonsága, valamint az élő szervezete befogadó képessége, mind a sugárhajtás, a repülőgép- és a vegyipar, valamint az orvostudomány számára tökéletes alapanyaggá tette.

Vállalkozásunk ezen elem előnyös tulajdonságait kihasználva van jelen a titán csőrendszerek előállításának piacán. Megrendelőink közt leginkább olyan vállalatok és gyártók szerepelnek, akiknek elsősorban a magas minőség, a hosszú élettartam és a sterilitás jelenti az elsődleges szempontokat. A titánium alkalmazásával elvárt minőségi elvárásokat vállalkozásunk a beszállítóival és a partnereivel minden esetben szigorúan betartatja, melyet alapvetően a minőségpolitikánk szabályoz.

A titán csőrendszerek kialakítását ajánljuk:

  • az élelmiszeripar,
  • a vegyipar,
  • a gyógyszeripar,
  • és a kutatás-fejlesztés számára.

Megrendelőink számára a titán csőrendszerek kivitelezése mellett vállaljuk azok tervezését, valamint a kialakítást követő karbantartását és esetleges szerelését is.