magyar angol nemet

Rólunk

A KORRTECH KFT  1993-ban alakult, tevékenységi köre fővállalkozási munkák kivitelezése, mely vállalkozások főleg épületgépészeti és technológiai jellegűek, de építési, szakipari részeket is tartalmaznak. Az elmúlt időszakban  több  kisebb  és nagyobb generál projekt megvalósítását végzete el a cég.

A cég munkái két fő csoportra bonthatók:

  • A  saválló és szénacél technológiai csőszerelés: a gyógyszergyári, élelmiszeripari, vegyipari csőrendszerek  telepítése, steril csőhálózatok kivitelezése, titán csőszerelés, rozsdamenetes szerkezetek gyártása.
  • Az épületgépészet területén többek között vállalkozunk: társasházak, középületek, kommunális és ipari épületek teljes épületgépészeti megvalósítására.

Elvünk és gyakorlatunk a rugalmasság a gyors és  jó minőségű munkavégzés, a megrendelői igények kielégítése megfelelő árakon, melyek biztosítják a cég rentábilis működését. Ezek alapja a 4 éve tanúsított ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer; emellett megszereztük az MSZ EN 729-2.sz. (jelenleg MSZ EN ISO 3834-2) nyomástartó edények, kazánok, ipari csővezetékek telepítésére, hegesztésére vonatkozó szabvány szerinti minősítésünket is.

A cég modern és jó műszaki állapotú gépekkel, berendezésekkel, szerszámokkal és járművekkel rendelkezik. A szakember gárdát jól felkészült mérnökök, üzemmérnökök, technikusok és a  szakmunkás állomány képezi, közülük 6 főnek minősített hegesztői képzettsége van. Képesek vagyunk tervezési feladatok megoldására, megvalósulási és validálási dokumentációk elkészítésére.

A cég dinamikusan fejlődik ezt mutatja az is, hogy az 1993. évi 20 millió Ft-os teljesítményről 2002-re 400 milliós forgalomra tornázta fel magát. A Kft. létszáma 40 fő, amely a feladatok nagyságától függően alvállalkozókkal kiegészül.

Hazánkban elsők között üzembe állítottuk a zártpofás orbitális csőhegesztő automatánkat (Típusa: ORBIMATIC), amely számítógéppel vezérelve, a legtisztább Argonnal, lehetővé teszi a tökéletes varrat létre-hozását. A géphez csatolt nyomtató rögzíti a hegesztés összes paraméterét, varratonként dokumentál. Ezek segítségével képessé váltunk a legszigorúbb hegesztési előírások betartására.

A tiszta rendszerek szerelése mellett jelentős számban végzünk és végeztünk egyéb (nem steril) vegyipari, élelmiszeripari, technológiai csővezetéket, saválló és szénacél alapanyagok felhasználásával egyaránt. Ehhez általános technológiai szerelésekhez is rendelkezünk felszerelésekkel és kapacitásokkal.

Számos steril és szénacél technológiai csőrendszer működik hazánkban, melyeket cégünk létesített az ország legnagyobb ipari gyáraiban: az EGIS Nyrt.-nél, az UNILEVER Magyarország Kft.-nél,  a Friesland Zrt.-nél. Mi valósítottuk meg néhány ismert létesítmény épületgépészeti rendszerit: Corvin Mozi, Debrecen Pláza, Császár Uszoda, Móri Szabadidőközpont, GE Hungary főépület, EGER Park Hotel, Budaörs Polgármesteri hivatal, stb. Ezek garanciát és referenciát jelentenek a munkák minőségi és határidőre történő kivitelezésére.