magyar angol nemet

Technológiai vezetékek

Modern életünk mindennapjait az olyan rendszerek biztosítják, melyek fontosságát sajnos sokan nem értik. Egy földgáz vezeték, vagy akár egy gyár egyetlen technológiai vezetékének sérülése olyan következményekkel is járhat, mely már mindannyiunk számára hatással van.

Így a technológiai vezetékek tervezése, kivitelezése és karbantartása is olyan felelősség teljes feladat, mely a legmagasabb minőségi előírásokat követeli meg.

A Korrtech Kft. ezen elvárásoknak, valamint a nemzetközi előírásoknak is megfelelve látja el egyik fő tevékenységi köreként a technológiai vezetékek teljes körű kivitelezését. Megrendelőink igényei szerint a technológiai vezetékek kialakítását vállaljuk saválló és rozsdamentes szánacél alapanyagokból, melyekhez a legkorszerűbb berendezések állnak a rendelkezésünkre.

Munkatársaink a hegesztőktől kezdve a mérnökökön át a szükséges, legnagyobb képesítésekkel és szakmai gyakorlatokkal rendelkeznek, melyet a professzionális technológiai hátterünk tesz teljessé. A technológiai vezetékek kivitelezését megelőzően szakmai csapataink olyan részletes tervezetet dolgoznak ki megrendelőink számára, melyek az egyéni igényeket és a speciális körülményeket veszik alapul.

Miért minket válasszon a technológiai vezetékek kivitelezésére?

  • minőségi garancia
  • precíz tervezés
  • pontos kivitelezés
  • magasan képzett szakemberek
  • két évtizedes szakmai tapasztalat