magyar angol nemet

Ipari létesítmények

A folyamatosan növekvő fogyasztói igények kielégítéséhez olyan körülmények megteremtésére van szükség, melyek biztosítják a speciális igényeket. Azonban az ilyen jellegű ipari létesítmények kialakítása is sajátos megoldásokat kíván. Hiszen ahhoz, hogy egy-egy gyáregység bírja a folyamatos terhelést, pontos és precíz épületgépészeti tervezésre van szükség.

Vállalatunk a hazai piac jelentős szereplőjeként több mint 20 éve el is lát. Jelentős sikereinket az ipari létesítmények gépészetében munkatársaink professzionális szaktudásának, korszerű technológiáinknak és a kiváló minőségpolitikánknak köszönhetjük. Mely nem csak a hazai, hanem a nemzetközi elvárásoknak is maradéktalanul megfelel. Fő célunk az ipari létesítmények épületgépészeti kivitelezése során, hogy a gyártási folyamatok ideális körülményeinek megteremtése mellett az ott dolgozók mindennapi komfortját is biztosítsuk.

Az ipari létesítmények épületgépészeti kivitelezése során vállaljuk:

  • a komplett fűtő és hűtő rendszerek tervezését és kivitelezését
  • a speciális légtechnikai berendezések és szűrők beépítését,
  • a korróziómentes csőrendszerek kiépítését,
  • és valamennyi szükséges épületgépészeti technológia szerelését.

Megrendelőink számára biztosítjuk az ipari létesítmények gépészeti karbantartását és szakszerű javítását is, melyet szakmai csapataink országos viszonylatban biztosítanak.