magyar angol nemet

Pályázat

Kedvezményezett neve: KORRTECH Épületgépészeti Kivitelező, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

2020logo4Projekt címe: Hatékonyságnövelés a Korrtech Kft. üzemében

Támogatás összege: 36 500 000 Ft

Támogatás mértéke: 67,174494%

Megvalósítás kezdete: 2020.11.09.

Befejezés dátuma: 2021.03.31

Projektazonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00963

Projekt megvalósítás helye: 4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 14.; 17167/4 HRSZ

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében eszközbeszerzés és információtechnológiai fejlesztés valósult meg, mely a vállalkozás hatékonyságnövelését biztosítja. A vállalkozás megbízható gépparkkal rendelkezik, melynek nem a cseréje, hanem a bővítése valósult meg. Az új eszközök meglétével radikálisan csökkenthető az alvállalkozói munkák száma, valamint olyan új tevékenységek ellátására is képes, melyre eddig nem volt alkalmas. A fejlesztést követően a vállalkozás a rendelkezésre álló korszerű, modern technológiák révén növelni tudja termelési kapacitását. Gyorsabb és minőségibb munkavégzést tesznek lehetővé a korszerű technológiai berendezések, a megfelelő anyag és időgazdálkodás mellett. A vállalkozás tervei szerint bérmunka keretén belül is tervezi bővíteni megrendelésit a hasonló tevékenységi körrel rendelkező vállalkozások részére. Ilyen feladatok lehetnek a tartály és csővezetékek gyártása. A projekt keretében a megvalósítási helyen lévő gyártóüzem eszközparkjának bővítése valósult meg a PBH 125 Hidraulikus cső- és idomhajlító gép és a PL-C 1530 Plazmavágó gép beszerzésével. Ezen fejlesztés megvalósítására jelentős igény mutatkozik a vállalkozás működése során, főként az egyedi saválló tartályok és csővezetékek gyártása, készítése során, ami a gyártási folyamatok könnyítését, gyorsítását, valamint a megfelelő minőségű és pontosabban készített szerkezetek előállítását teszik lehetővé, ezzel is javítva a vállalkozás versenyképességét és piaci részesedés növelését. Az eszközbeszerzés révén képes rövidíteni a gyártás idejét, valamint az igénybevett alvállalkozói munkák mennyiségét. A projekt keretében információtechnológiai fejlesztés is megvalósult az 5 db Lanoffice asztali munkaállomás, a 2 db LanGraphics munkaállomás és az 1 db Solid Edge 2021 3D Tervezőszoftver beszerzésével. Ezek a vállalkozási mérnöki tevékenységéhez elengedhetetlenek, a tervezés és a gyártás előkészítés folyamatait hivatottak szolgálni. A beszerzés révén a tervezési tevékenységek stabillá és gyorsabbá váltak, melyek a megfelelő időgazdálkodást is optimalizálják, valamint a külsős tervezési munkák számát is bővíteni tudja a vállalkozás.

A projekt keretében az alábbi eszközök, technológiai gépek, berendezések és információs technológia gépek és szoftver beszerezése valósult meg:

  • 1 db PL-C 1530 Plazmavágó gép
  • 1 db PBH 125 Hidraulikus cső- és idomhajlító
  • 5 db LanOffice munkaállomás
  • 2 db LanGraphics munkaállomás
  • 1 db Solid Edge Premium 2021 szoftver

2020logo4Kedvezményezett neve: KORRTECH Épületgépészeti Kivitelező, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: A Korrtech Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén

Támogatás összege: 15 000 000 Ft

Támogatás mértéke: 47 %

Megvalósítás kezdete: 2018.04.18.

Befejezés dátuma: 2018.11.05.

Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-01177

Projekt megvalósítás helye: 4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 14.; 17167/4 HRSZ

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt részeként beszerzett eszközzel a vállalkozás a jelenlegi tevékenységeihez kapcsolódóan új termék, szolgáltatás jön létre, vagyis többféle termék előállítására, szolgáltatás nyújtására lesz képes, mely a vállalkozás jövedelmezőségét, stabilitását és exportképességét jelentősen javítja és egy intenzív növekedési pályára tudja helyezni. A saválló és szénacél technológiai csőszerelés, valamint az épületek teljes épületgépészeti megvalósítása mellett ipari és gépészeti tartálygyártási tevékenységet fog megvalósítani.

Állandó termelési érték mellett a ráfordítások csökkentésével nő a hozzáadott érték és a szükséges alvállalkozói szolgáltatás igénybevétele is csökken. A projekt eredményeként bővül a vállalkozás korszerű technológiára épülő eszközparkja. A projekt eredményeként beszerzett eszközökkel a vállalkozás a beszállítói volument és az igénybe vett alvállalkozói szolgáltatások mértékét jelentősen csökkenteni tudja, mely hozzájárul a vállalkozás jövedelmezőségéhez, a pontos gyártási határidők betartásához, valamint a versenyképes árképzési stratégia megteremtéséhez.

A projekt részeként beszerzett eszközökkel a vállalkozás képes lesz önállóan az ipari és háztartási tartályok gyártására, új termékeket tud előállítani.
A beruházással jelentősen csökken a kivitelezett gépészeti rendszerek elemeként szükséges tartályok beszerzésének kényszere, nő a kivitelezések minősége, csökken az egységre jutó előállítási idő és a feldolgozottság minőségi javuláson megy át. A vállalkozás a beruházás megvalósítását követően a tartálygyártása során a következő termékek előállítását fogja tudni végezni: Élelmiszeripari tárolóedény, szennyvízhálózatok tisztítóaknája, szennyvíz derítők, ipari és mezőgazdasági felhasználású tároló, erjesztő tartályok, ülepítő medencék, derítő tartályok, zsírfogók-, és leválasztók, szennyvíz előkezelő rendszerek, tároló-, és szállító konténer, tartály, rozsdamentes tartály, saválló acéltartály, inox hordó, boros tartály, méztároló tartály, ivóvíz tároló tartály, olaj tároló tartály, ecet tároló tartály, fáradt olaj tároló tartály, mosléktároló konténer, esővízgyűjtő tartály, esővíz tároló rendszer, gyűjtő kád, szemetes tartály konténer, szállító tartály, különféle tárolótartályok, használt tartályok, ipari tartályok, olajleválasztók, saválló tartályok, saválló gépek, berendezések, stb.

A projekt keretében az alábbi eszközök, technológiai gépek, berendezések beszerezése valósult meg:

  • 1 db DENER CNC 3100/10 mm AS Guillotine lemezolló berendezés
  • 1 db AKYAPAK AHS 25-08 négygörgős, hidraulikus lemezhengerítő berendezés
  • 1 db AKYAPAK CR-5 tartályforgató berendezés
  • 1 db PI 500 AC/DC-V AVI hegesztőgép